Ovo je Violeta ubijena u Nemačkoj: Bivši suprug ostavio državljanku Srbije u lokvi krvi, pa joj oteo ćerku (FOTO)

Novosti online/I.STANOJEVIĆ

17. 06. 2020. u 18:17

SRPKINjA Violeta R. (38) nađena je, u ponedeljak oko 11 sati, mrtva u jednom stanu u gradiću Hagen oko 15 kilometara od Dortmunda, u nemačkoj saveznoj pokrajini Severnoj Rajni-Vestfaliji.

Ово је Виолета убијена у Немачкој: Бивши супруг оставио држављанку Србије у локви крви, па јој отео ћерку (ФОТО)

Foto: Facebook

Njen leš je, kako izveštavaju tamošnji mediji, u lokvi krvi stajao najmanje nedelju dana. Policija zločin pripisuje njenom bivšem nevenčanom mužu (24) koji je, posle ubistva, sa sobom odveo Violetinu trogodišnju ćerku. On je u utorak uveče uhapšen u obližnjem mestu Izerlon, a dete je, iako nepovređeno, smešteno u bolnicu da se koliko toliko oporavi od šoka.

Socijalni radnici preuzeli su devojčicu od spasilačke službe i procenili da je, u ovom momentu, potrebna bolnička nega. Još nije data nikakva izjava o tome u kakvom je odnosu devojčica bila sa majčinim bivšim životnim saputnikom. Posle obdukcije, saopšteno je da je ubistvu prethodilo fizičko nasilje nad pokojnicom.

Policija je, zapravo, neočekivano "nabasala" na stravičan prizor u stanu (Hurdenštrase) u koji je došla po zajedničkom nalogu za hapšenje policije Hagena i državnog tužilaštva u Dortmundu. Nemačka javnost nije informisana o tome zašto se ovaj mladić, koji je sredinom maja posle pet nedelja izašao iz zatvora, ponovo ogrešio o zakon. Njegov identitet se, takođe, drži u tajnosti, a nema ni zvanične potvrde o tome šta bi mogao da bude uzrok ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna