Srbin NASMRT IZBO SUPRUGU: Policija u Lucernu zatekla horor u stanu NAŠIH DRŽAVLJANA

Novosti online

16. 06. 2020. u 12:15

SRPKINjA (47) sa boravištem u Lucernu nasmrt je izbodena u svom stanu, a ubrzo nakon što je zločin otkriven, kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je njen suprug (49). Švajcarski mediji prenose da je na licu mesta pronađen i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Србин НАСМРТ ИЗБО СУПРУГУ: Полиција у Луцерну затекла хорор у стану НАШИХ ДРЖАВЉАНА

Foto: Depositphotos

Policija u Lucernu dobila je poziv u nedelju, oko 13 časova, da se u jednom stanu čuje žestoka svađa, a kada su došli na lice mesta, zatekli su jezivu scenu - žena stara 47 godina ležala je u lokvi krvi sa užasnim ubodnim ranama po telu usled kojih je ubrzo i preminula.

Na licu mesta, u stanu, poilicija je zatekla i njenog supruga koji je odmah priveden u tužilaštvo u Emenu. Kako prenose švajcarski mediji, tamošnja policija trenutno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, tako da još nije poznato koji je motiv jezivog ubistva.

Na licu mesta pronađen je i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Pre nego što je uhapšen, osumnjičeni muškarac je odveden u bolnicu na lekarski pregled, nakon čega su mu stavljene lisice.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)