MIŠKOVIĆ SE POVLAČI SA FUNKCIJE: Kompanija izdala važno saopštenje povodom 30 godina rada

J.Su.

19. 05. 2021. u 10:46

MIROSLAV Mišković povlači se iz operativnog upravljanja kompanijom "Delta Holding", objavljeno je danas.

МИШКОВИЋ СЕ ПОВЛАЧИ СА ФУНКЦИЈЕ: Компанија издала важно саопштење поводом 30 година рада

Foto Tanjug

- Želim da vas lično informišem o promenama koje realizujemo u Delta Holdingu, a koje će stupiti na snagu od 1. juna ove godine.

- U godini u kojoj slavimo 30 godina rada, odlučili smo da napravimo reorganizaciju u menadžmentu. Naš osnivač i predsednik kompanije Miroslav Mišković povlači se iz operativnog upravljanja Kompanijom - saopšteno je iz ove kompanije. 

Na čelu kompanije sada će biti Milka Vojvodić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DOK SVETSKI DUG RASTE, NAŠ PADA Mali poručio: Srbija je svetski rekorder po rastu BDP-a