POPUST ZA PENZIONERE I STUDENTE: Legitimacija za popuste za 100 dinara umesto za 400

Z. R.

14. 04. 2021. u 15:08

PREDUZEĆE "Srbija Voz", pokreće "Prolećnu akciju" tokom koje će pojedine kategorije putnika legitimaciju za popuste za putovanje moći da kupe za 100 dinara, umesto za 400 koliko sada koštaju.

ПОПУСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ И СТУДЕНТЕ: Легитимација за попусте за 100 динара уместо за 400

Foto Tanjug

U toku trajanja akcije, putnici stariji od 60 godina moći će da kupe legitimaciju SRB Plus po promotivnoj ceni od 100 dinara, u periodu od 19. do 25. aprila, dok će mladi do 26 godina moći da kupe legitimaciju po istoj promotivnoj ceni, ali u periodu od 31. maja do 6. juna.

Redovna cena za SRB Plus legitimacije za mlade do 26 godina i za starije od 60 godina je 400 dinara, dok je za ostale putnike 800 dinara.

Legitimacija SRB Plus važi godinu dana od dana izdavanja, za neograničen broj putovanja u unutrašnjem saobraćaju i na osnovu nje putnici ostvaruju popust od 30 odsto na kupljenu voznu kartu.

- U cilju približavanja većeg broja putnika savremenim vozovima, kao najpouzdanijem i najpovoljnijem vidu prevoza,  pokreće i promotivnu cenu vozne karte drugog razreda u pojedinim vozovima na relaciji Beograd Centar-Niš-Beograd Centar, u periodu od 23. do 30. aprila i od 24. do 30. maja - navode u "Srbija Vozu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)