DRŽAVA ĆE NASTAVITI DA POMAŽE PRIVREDU I GRAĐANE: Siniša Mali otkrio najnovije informacije o finansijskoj podršci tokom pandemijske krize

Novosti onlajn

17. 03. 2021. u 18:56

MINISTAR finansija Siniša Mali večeras je objavio najnovije informacije o podršci privrednicima i primeni Zakona o utvrđivanju porekla imovine.

ДРЖАВА ЋЕ НАСТАВИТИ ДА ПОМАЖЕ ПРИВРЕДУ И ГРАЂАНЕ: Синиша Мали открио најновије информације о финансијској подршци током пандемијске кризе

Foto: Printskrin

Siniša Mali je tokom gostovanja u Vestima TV Prve istakao da je Zakon o utvrđivanju porekla imovine počeo sa primenom u petak i da se vidi već pomak u ispitivivanju onih čiji prihodi ne pokrivaju njihov način života.

Ministar finansija je istakao da su javne finansije stabile te da će država pomoći privredu tokom pandemijske krize.

- Država je do sada pomogla privredu, a pomogaće i nadalje. Pomagaćemo ugostitelje, kao i gradske hotele. Planiramo da organizujemo sastanak sa različitim udruženjima kako bismo videli kako dalje možemo da pomognemo - rekao je Siniša Mali.

Ministar finansija je posebno istakao da je veoma važno što smo u ovim nestabilnim vremenima sačuvali radna mesta i izbegli crne scenarije masovnih otpuštanja koji su se mogli videti u više zemalja sveta, i podvukao još jednom da je veoma važno da se što veći broj ljudi vakciniše.

- Pozivam sve građane da se prijave za vakcinaciju jer na taj način jedino možemo da nastavimo sa čuvanjem radnih mesta - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TO JE ZA NAŠE FINANSIJE NAJZNAČAJNIJA BORBA Mali: Optimista sam nakon sastanka sa “S&P”, očekujemo investicioni rejting (FOTO)