POŠALJITE KOVERTE DO PETKA: Finalno izvlačenje "Uzmi račun i pobedi" u subotu, glavna nagrada stan u naselju Beograd na vodi

Tanjug

22. 02. 2021. u 12:38

ПОШАЉИТЕ КОВЕРТЕ ДО ПЕТКА: Финално извлачење Узми рачун и победи у суботу, главна награда стан у насељу Београд на води

Foto: RTS Printskrin

POSLEDNJE, finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano u subotu, 27. februara u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Tada će vlasnike dobiti stan u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi, i pet automobila Fijat 500L.


Trenutno se u bazenu u studiju nalazi 10,8 miliona koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada u subotu.

Svi građani imaju vremena da do petka, do kraja radnog vremena poslovnica pošti, ubace svoje koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, u poštanske sandučiće, saopšteno je iz Vlade Srbije, uz podsećanje da je slanje koverata potpuno besplatno.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče, kaže se u zsaopštenju.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)