NOVA ŠANSA ZA STAN I AUTOMOBIL: Za izvlačenje u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi već stiglo više od 10 miliona koverti!

Tanjug

18. 02. 2021. u 15:30

ZA subotnje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020" u ovom trenutku konkuriše više od 10.300.000 koverata, saopšteno je iz Vlade Srbije.

НОВА ШАНСА ЗА СТАН И АУТОМОБИЛ: За извлачење у наградној игри Узми рачун и победи већ стигло више од 10 милиона коверти!

Foto: Printscreen

U subotu će biti peto, pretposlednje izvlačenje, a sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i ravnopravno učestvuju. Finalno izvlačenje u kome će biti dodeljen stan u Beogradu na vodi odigraće se 27. februara.

Do kraja nagradne igre ostala su još dva izvlačenja i najsrećnije dobitnike očekuju još 10 automobila "fijat 500L" i stan u Zemunskim kapijama, ali i glavna premija - stan u Beogradu na vodi.

U subotu će svog novog vlasnika dobiti pet automobila i stan u Zemunskim kapijama.

- Fantastičan odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan. Samo u toku jučerašnjeg dana na dobro poznatu adresu stiglo je više od 250.000 koverata iz cele Srbije - navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće sutra do kraja radnog vremena poslovnica pošte naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, a sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)