MINISTAR MALI OBJAVIO IZ PARIZA: O konačnom izgledu vagona za metro odlučivaće Beograđani! (FOTO)

Novosti onlajn

01. 02. 2021. u 16:12

MINISTAR finansija Siniša Mali objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju iz Pariza, na kojoj se nalazi sa još dva člana naše delegacije u Parizu, Goranom Vesićem i Tomislavom Momirovićem.

МИНИСТАР МАЛИ ОБЈАВИО ИЗ ПАРИЗА: О коначном изгледу вагона за метро одлучиваће Београђани! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Ministar Mali je ovom prilikom objavio i informaciju da će o konačnom izgledu vagona za beogradski metro odlučivati Beograđani:

- Danas sa kolegama @tomamomirovic i @vesicg u Jelisejskoj palati u Parizu. Čeka nas puno važnih sastanaka, a imaćemo priliku i da pogledamo predloge za izgled vagona za beogradski metro. O njihovom konačnom izgledu odlučivaće Beograđani! 😀 - napisao je Mali na Instagramu.

Podsetimo, pored predsednika Aleksandra Vučića, u Parizu se trenutno nalaze i ministar finansija Siniša Mali, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, kao i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji će imati sastanke sa svojim kolegama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DOK SVETSKI DUG RASTE, NAŠ PADA Mali poručio: Srbija je svetski rekorder po rastu BDP-a