KOMPANIJA "MATIS" DOBILA GODIŠNJE PRIZNANJE PKS: "Podstrek da usavršavamo i proširujemo kapacitete"

Promo

01. 01. 2021. u 13:00

UDOBAN nameštaj savremenog dizajna i odličnog kvaliteta je ključan u pretvaranju obične kuće ili stana u udoban dom i sigurnu luku. Te odlike, uz posvećenost svakom kupcu, predstavljaju glavna obeležja proizvoda kompanije "Matis doo".

КОМПАНИЈА МАТИС ДОБИЛА ГОДИШЊЕ ПРИЗНАЊЕ ПКС: Подстрек да усавршавамо и проширујемо капацитете

Vlasnik kompanije Matis Dragomir Lazović

I Privredna komora Srbije je prepoznala uspeh kompanije "Matis", zbog čega je ovaj gigant industrije nameštaja ovenčan godišnjim priznanjem za najuspešnije privrednike i kompanije iz cele zemlje koji su se svojim radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao najuspešniji i najbolji u tekućoj godini.

Dragomir Lazović, vlasnik kompanije "Matis" se zahvalio Privrednoj komori na ovom prestižnom priznanju, i istakao je da su se trudili da, bez obzira na tešku situaciju izazvanu virusom kovid-19, nastave sa ulaganjima u razvojne kapacitete firme, kako u Ivanjici tako i u čitavom regionu.

- Prepoznavanje truda naše, kao i drugih kompanija i privrednih subjekata sa razvojnom vizijom, daje nam podstrek da usavršavamo i proširujemo kapacitete - rekao je Lazović.

Firma uspešno posluje od 1991. godine, i zahvaljujući vrednom radu i poštovanju zahteva kupaca postali su lider u zemlji i regionu kada je u pitanju serijska proizvodnja i distribucija nameštaja. "Matis" poseduje moderna fabrička postrojenja i stručne i iskusne kadrove.

Vođeni preciznom razvojnom strategijom i poslovnom etikom, kompanija "Matis" je spremna da odgovori svim zahtevima kupaca i da na tržište isporuči veliki broj raznorodnih artikala, u manjim ili većim serijama i u najkraćem vremenskom roku.

Njihove proizvode odlikuje savršeni dizajn i praktičnost, u šta se možete uveriti i sami u čak 30 maloprodajnih objekata. Takođe, "Matis" ima saradnju sa 150 distributera u zemlji i svetu i garantuje kupcima nešto jedinstveno u Srbiji - besplatnu montažu.

Dokaz za vrhunski kvalitet proizvoda kompanije "Matis" je i činjenica da su svi proizvodi atestirani i ocenjeni najvišom ocenom - Q1, kao i da je kompanija nosilac velikog broja priznanja i nagrada.

Takođe, Matis je u 2020. godini, koja je bila teška za veliki broj poslodavaca, nije otpustio nijednog radnika, čak su zaposlili 30 novih radnika.

Krenuli sa novim investicijama

Kako kaže vlasnik kompanije Dragomir Lazović, najveća investicija u ovoj godini bila im je fabrika tapaciranog nameštaja na lokaciji Metalac u Ivanjici, koja već proizvodi 1000 jedinica mesečno.

- Pri kraju nam je završetak fabrike za izradu džepičastih jezgara koja će nam olakšati put do još kvalitetnijih dušeka. U toku je izgradnja distributivnog centra u Ivanjici površine od 10.000 kvadratnih metara. Uradili smo i tri investicije u Srbiji van Ivanjice. Kupili smo distibutivni centar u Bariču gde ćemo planirati kompletnu distribuciju za Beograd i severnu Srbiju, najsavremeniju fabriku pločastih nameštaja u Kragujevcu kao i finalizaciju jos 2000 kvadratnih metara prodajnog prostora u Beogradu tako da će naš največi salon u Beogradu imati ukupno 4000 kvadrata - zaključuje Lazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci