Sjajni popusti za Crni petak čekaju vas u STOP SHOP-u od 27. do 29. novembra

Promo

24. 11. 2020. u 14:00

Poslednji petak novembra, kao i svake godine, očekujemo sa nestrpljenjem, jer stiže popularni “Crni petak” i donosi tradicionalne popuste.

Сјајни попусти за Црни петак чекају вас у СТОП СХОП-у од 27. до 29. новембра

Foto: Promo

STOP SHOP je za posetioce od 27. do 29. novembra pripremio ceo „Black Friday weekend“ povoljne kupovine. Biće to još jedna prilika da po sjajnim cenama kupite željene komade odeće i obuće, sportsku opremu, tehniku i još mnogo toga.

Posebna sniženja omiljenih brendova i njihovih proizvoda čekaju vas čak tri dana u sigurnom okruženju STOP SHOP ritejl parkova. Briga za zdravlje posetilaca i zaposlenih ostaje na prvom mestu, pa se osim sprovođenja svih preventivnih mera radi sprečavanja širenja korona virusa, STOP SHOP prilagođava i novim globalnim trendovima, kao što je unapređenje opcija beskontaktnog komuniciranja.

Foto: Promo

Kreirana je aplikacija za pametne telefone STOP SHOP Kutak sa obaveštenjima o aktuelnim popustima, dešavanjima i akcijama koje se organizuju u STOP SHOP-ovima, kao i link ka veoma zanimljivom Zabavniku, koji već beleži veliko interesovanje svih generacija posetilaca. Radi lakšeg snalaženja, brendovi i radnje podeljeni su preglednije, po oblastima poslovanja: Moda i lepota, Sportski kutak, Kutak za zabavu, Kutak za pauzu i Tebi na usluzi. Aplikacija se može preuzeti mobilnim telefonima očitavanjem QR koda ili ukucavanjem www.stopshopkutak.rs u pretraživaču.

Sve informacije o popustima i akcijama možete pronaći na sajtu, kao i na Fejsbuk i Instagram profilima ritejl parka.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili