JOŠ TRI DANA ZA PRIJAVU: Ministar Siniša Mali pozvao građane da se prijave za program "Moja prva plata"

Novosti online

05. 11. 2020. u 09:49

MINISTAR finansija Siniša Mali pozvao je građane mlađe od 30 godina da se prijave za program "Moja prva plata".

ЈОШ ТРИ ДАНА ЗА ПРИЈАВУ: Министар Синиша Мали позвао грађане да се пријаве за програм Моја прва плата

Foto: Katarina Mihajlović

On je na Instagram nalogu napisao:

- Prijave kandidata za program “Moja prva plata” traju još tri dana, do 8. novembra. Ukoliko ste mlađi od 30 godina, imate stečeno srednje ili visoko obrazovanje i nemate radnog iskustva, ovo je dobra šansa za vas. Želeli smo da na ovaj način omogućimo mladim ljudima da lakše nađu svoj prvi posao i steknu iskustvo, a sa druge strane da pomognemo kompanijama da pronađu odgovarajući kadar. Podsećamo da će država pomoći tako što će u periodu od devet meseci izdvajati 20.000 dinara mesečno za mlade sa završenom srednjom školom i 24.000 dinara za one sa završenim fakultetom. Prijavite se preko portala mojaprvaplata.gov.rs. Srećno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TO JE ZA NAŠE FINANSIJE NAJZNAČAJNIJA BORBA Mali: Optimista sam nakon sastanka sa “S&P”, očekujemo investicioni rejting (FOTO)