googletag.defineSlot('/34670701/novosti.rs__Branding/right_branding', [[300, 250], [160, 600], [600, 1080], [300, 600], [480, 1080]], 'right_branding').addService(googletag.pubads()); googletag.defineSlot('/34670701/novosti.rs__Branding/left_branding', [[160, 600], [300, 250], [600, 1080], [300, 600], [480, 1080]], 'left_branding').addService(googletag.pubads());

OTVOREN NAJVEĆI MAKSI DO SADA: Inovativnost kupovine u srcu grada

PROMO

30. 10. 2020. u 10:00

ОТВОРЕН НАЈВЕЋИ МАКСИ ДО САДА: Иновативност куповине у срцу града

Foto: PROMO

MODERAN život prestonice dobio je sasvim novu dimenziju. U okviru tržnog centra Galerija Belgrejd otvoren je nov, najveći do sada, Maksi supermarket.

Prepoznatljiv po staroj, dobroj, komšijskoj usluzi, na 2.000 metara kvadratnih, nov Maksi supermarket unikatnog dizajna praćen je značajnim novitetima, koji će uticati na još bolje iskustvo kupovine.

Foto: PROMO

 

Prvi put na našem tržištu kupci će moći da uživaju u Kući sira, gde ih očekuje pažljivo odabrana selekcija sireva iz celog sveta. Najukusnije putovanje duž različitih meridijana uz bogatu ponudu sira ljubitelji ove namirnice mogu pronaći jedino u novom Maksi supermarketu.

Foto: PROMO

 

Dodatni raritet je i širok asortiman vinarije, gde će u saradnji sa eminentnim stručnjacima biti organizovane degustacije i promocije, dok će najbolja selekcija čokolada koju Maxi ima da ponudi pokazati da pravo hedonističko iskustvo ne može da prođe bez palete slatkih ukusa.

Foto: PROMO

 

Pored svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa, na šta su kupci i navikli u Maxi supermarketima, u ponudi je i inovativan koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u samoj radnji.

Kako nastaju najukusniji hlebovi po receptima naših baka, kupci mogu da osete na licu mesta. U bogatoj ponudi su raženi kalupski hleb sa semenkama i mini vekna sa krompir pastom i semenkama, seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi.

Foto: PROMO

 

Oko 100 poznatih komšijskih lica kupcima će pružiti najkvalitetniju uslugu, a na novim odeljenjima kao što su Đus bar i pekara očekuju ih i novi zaposleni, kao i dodatno obučeni profesionalci na odeljenjima delikatesa, sireva i vina. Sve o vrstama sireva, poreklu, načinu sečenja, izlaganju i uparivanju sireva sa ostalom hranom i vinima, kupci sada mogu saznati iz prve ruke.

Pored mnogih pogodnosti moderne kupovine, najveći Maksi do sada nudi kupcima i elektronske cene na određenim kategorijama. Vrhunska usluga i kupovina koja pomera granice sada su na jednom mestu – u jedinstvenom ambijentu, u najvećem tržnom centru u regionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)