OTVOREN NAJVEĆI MAKSI DO SADA: Inovativnost kupovine u srcu grada

PROMO

30. 10. 2020. u 10:00

MODERAN život prestonice dobio je sasvim novu dimenziju. U okviru tržnog centra Galerija Belgrejd otvoren je nov, najveći do sada, Maksi supermarket.

ОТВОРЕН НАЈВЕЋИ МАКСИ ДО САДА: Иновативност куповине у срцу града

Foto: PROMO

Prepoznatljiv po staroj, dobroj, komšijskoj usluzi, na 2.000 metara kvadratnih, nov Maksi supermarket unikatnog dizajna praćen je značajnim novitetima, koji će uticati na još bolje iskustvo kupovine.

Foto: PROMO

 

Prvi put na našem tržištu kupci će moći da uživaju u Kući sira, gde ih očekuje pažljivo odabrana selekcija sireva iz celog sveta. Najukusnije putovanje duž različitih meridijana uz bogatu ponudu sira ljubitelji ove namirnice mogu pronaći jedino u novom Maksi supermarketu.

Foto: PROMO

 

Dodatni raritet je i širok asortiman vinarije, gde će u saradnji sa eminentnim stručnjacima biti organizovane degustacije i promocije, dok će najbolja selekcija čokolada koju Maxi ima da ponudi pokazati da pravo hedonističko iskustvo ne može da prođe bez palete slatkih ukusa.

Foto: PROMO

 

Pored svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa, na šta su kupci i navikli u Maxi supermarketima, u ponudi je i inovativan koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u samoj radnji.

Kako nastaju najukusniji hlebovi po receptima naših baka, kupci mogu da osete na licu mesta. U bogatoj ponudi su raženi kalupski hleb sa semenkama i mini vekna sa krompir pastom i semenkama, seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi.

Foto: PROMO

 

Oko 100 poznatih komšijskih lica kupcima će pružiti najkvalitetniju uslugu, a na novim odeljenjima kao što su Đus bar i pekara očekuju ih i novi zaposleni, kao i dodatno obučeni profesionalci na odeljenjima delikatesa, sireva i vina. Sve o vrstama sireva, poreklu, načinu sečenja, izlaganju i uparivanju sireva sa ostalom hranom i vinima, kupci sada mogu saznati iz prve ruke.

Pored mnogih pogodnosti moderne kupovine, najveći Maksi do sada nudi kupcima i elektronske cene na određenim kategorijama. Vrhunska usluga i kupovina koja pomera granice sada su na jednom mestu – u jedinstvenom ambijentu, u najvećem tržnom centru u regionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)