VESTI KOJE SU BEOGRAĐANI ČEKALI: Grad ulaže više od 100 miliona u obnovu podzemnih prolaza (FOTO)

Novosti online

22. 10. 2020. u 11:20 >> 13:07

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je za TV Pink da je pre nekoliko dana počelo sređivanje podzemnih prolaza na teritoriji Grada Beograda, te da će u taj posao biti uloženo više od 100 miliona dinara.

ВЕСТИ КОЈЕ СУ БЕОГРАЂАНИ ЧЕКАЛИ: Град улаже више од 100 милиона у обнову подземних пролаза (ФОТО)

Foto: Depositphotos

– Imamo ukupno osam podzemnih prolaza. Prošle godine smo objavili poziv za javno privatno partnerstvo i izabrali kompaniju koja će ubuduće održavati podzemne prolaze. Uradili smo rekonstrukciju podzemnog prolaza u Ulici Jurija Gagarina, a sada započinje rekonstrukcija onog kod Beogradskog sajma - kaže Vesić.

 

- Promenićemo nadstrešnice i dobićemo moderne i nove, uradićemo liftove za invalide u svakom podzemnom prolazu. Oni već postoje u nekoliko prolaza, ali sada će se oni i održavati. Skinućemo sve grafite i postavićemo antigrafit boju, tako da će se svaki novi grafit čistiti običnom vodom. Uradićemo potpuno nove eskalatore i stepenice, a što je važno, u odnosu na neki prethodni period, sve će se održavati. Oni će biti dostupni svim građanima – istakao je zamenik gradonačelnika.

Kako je naveo, u svim podzemnim prolazima biće postavljena i nova rasveta, kao i zaštitne kamere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja