NA SVIM NIS PETROL I GAZPROM BENZINSKIM STANICAMA: NISOTEC proizvodi po sniženim cenama

Promo

02. 10. 2020. u 12:41

KOMPANIJa NIS je za svoje verne potrošače, tokom meseca oktobra, obezbedila posebne popuste na određene proizvode iz NISOTEC asortimana, dostupne na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

НА СВИМ NIS PETROL И GAZPROM БЕНЗИНСКИМ СТАНИЦАМА: NISOTEC производи по сниженим ценама

Foto: Promo

Korisnicima NIS Agro kartice odobren je poseban popust od 20 odsto na deo proizvoda za poljoprivrednu mehanizaciju u pakovanjima od 10 i 20 litara koji će trajati do kraja oktobra.

Pored toga, u istom vremenskom periodu, za korisnike kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ takođe je pripremljen popust od 20 odsto na deo asortimana motornih ulja od 1 litar.

NISOTEC asortiman obuhvata široku paletu sa više od 170 vrsta proizvoda među kojima su uz ulja za motorna vozila i ulja za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju, ulja za industriju, različite mazive masti i tehničke tečnosti.

Svi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. O kvalitetu pomenutih proizvoda govori i liderska pozicija NISOTEC-a na tržištu maziva Srbije, od 2012. godine, kao i brojna priznanja koje je ovaj brend kompanije NIS osvojio tokom proteklih godina.

Više informacija o NISOTEC proizvodima, kao i samim akcijama, dostupno je na sajtu www.nisotec.eu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega