VAŽNO ZA GRAĐANE: Od danas ovako možete plaćati račune za Infostan

B. Ca.

30. 09. 2020. u 13:57

JAVNO komunalno preduzeće "Infostan tehnologije" pustilo je u rad mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bi građani brže i lakše dobijali i plaćali svoje račune.

ВАЖНО ЗА ГРАЂАНЕ: Од данас овако можете плаћати рачуне за Инфостан

Foto: M. Anđela

Aplikacija je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama IOS i Android, saopštilo je danas to preduzeće. Za nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzimati besplatno mobilnu aplikaciju e.Sanduče na Google Play i App store, kako bi jednim klikom, sa bilo kog mesta dobijali i plaćali svoje račune i imali uvid u sve obaveze i uplate.

Aplikacija funkcioniše tako što će korisnici na početku svakog meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju e.Sanduče.

Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun, iz svojih domova i sa bilo kog drugog mesta, bez čekanja u redovima na šalterima, što doprinosi suzbijanju širenja epidemije kovida 19.

Preduzeće će, takođe, obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od pet, šest ili sedam odsto, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno. Ukoliko korisnik isključi slanje računa putem pošte, opredeliće se da svoje račune dobija elektronskim putem, a na taj način, kažu, učestvuje u očuvanju i zaštiti životne sredine. Inače, preko portal e.

Sanduče, više od 70.000 korisnika plaća elektronski račune objedinjene naplate bez troškova provizije, pri čemu broj registrovanih korisnika raste svakodnevno velikom brzinom, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve