OD 5 DO 5000 DINARA: Pošta prodaje neisporučenu robu

Tanjug

28. 09. 2020. u 17:08

POŠTA Srbije zakazala je za 29. septembar javnu prodaju više od 400 svari iz neisporučivih pošiljki, objavljeno na njihovoj internet stranici.

ОД 5 ДО 5000 ДИНАРА: Пошта продаје неиспоручену робу

Novosti

Najniže početne cene su od pet dinara za katalog, fotografije i seme, preko 10 dinara za odeću, pižame, pantalone, duksevi, majice trenerke, i 50 dinara po dečijem duksu i majici.

Među najvišim su početne cene čajeva od kojih se najskuplji prodaje za 5.400 dinara.

Ponuđene su i šustikle, minđuše, helanke, slike, elektro ploča, auto delovi, razne vrste patika, punjači za mobilni, nalepnice, dečije igračke, crno i belo vino, video rekorder, DVD-jevi, veštačka kosa i štafelaj...

Sva ponuđena roba opisuje se kao polovna a početak javne prodaja zakazan je za devet sati u prostorijama pošte Zaječar 1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci