PREMIJERKA ANA BRNABIĆ O NAPADIMA "Junajted grupe": "Telekom" mora da se bori

J. Su.

28. 08. 2020. u 06:23

MISLIM da je loše da se plasiraju lažne vesti i mislim da je loše za fer tržište da jedna kompanija koristi svoje medije da napada drugu.

ПРЕМИЈЕРКА АНА БРНАБИЋ О НАПАДИМА Јунајтед групе: Телеком мора да се бори

Foto: Tanjug

Kompanija "Telekom" šta god da radi, radi dobro, krenuli su konačno da se bore, a prošla su vremena kada su se javni resursi koristili za pravljenje privatnih kompanija, konkrento SBB.

Ovo je juče izjavila premijerka Srbije Ana Brnabić, na pitanje da prokomentariše sukob između "Junajted grupe" i "Telekoma Srbija". Kako je rekla, "Telekom" mora da se bori, on je vlasništvo građana Srbije, u jednoj godini imaju 660.000 novih korisnika, a od kada je počeo da se bori sustigao je i SBB..

Upitana šta misli kako će strani investitori reagovati na napade na strane kompanije, Brnabićeva je kazala da nikada nije napala nijednu stranu kompaniju, već da napada SBB.

- Pričala sam o domaćoj firmi SBB, o tome kako je nastala, rasla i razvijala se i to znaju svi građani Srbije - istakla je Brnabićeva. - Strane investitore ne napadamo, a kako se oni osećaju u Srbiji govore najbolje brojevi. Srbija je u poslednje tri godine dva puta proglašena za lidera u privlačenju stranih investicija. A, 83 odsto stranih investitora u jednoj zemlji je reklo da bi ponovo investiralo u našoj državi. Ne znam kako se osećaju, ali očigledno je da imaju poverenja da ulažu kod nas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci