PENZIONERI - OPREZ: Lažni radnici PIO fonda nude aparate i usluge

Tanjug

06. 08. 2020. u 14:09

REPUBLIČKI fond za penzijsko i invalidsko osiguranje upozorio je danas penzionere da su se pojavile osobe koje se predstavljaju kao radnici PIO fonda i nude im medicinske aparate i besplatne lekarske preglede i pozvao ih na opreznost.

ПЕНЗИОНЕРИ - ОПРЕЗ:  Лажни радници ПИО фонда нуде апарате и услуге

Foto: N. Skenderija

Povodom poziva upućenih korisnicima penzija kojima se nude medicinski aparati i besplatni lekarski pregledi u organizaciji Fonda PIO, Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je da ne nudi takve usluge i da nije nikoga angažovao da to čini.

Fond je apelovao na sve građane, a posebno penzionere, da u svoje domove ne puštaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u Fondu, na broj telefona 011 206 1192.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja