"TELEKOM" TUŽI "UNITED GRUPU": Traže naknadu štete

Z.R.

17. 07. 2020. u 16:37

KOMPANIJA "Telekom Srbija" saopštila je juče da će podneti tužbu protiv "United Grupe" zbog višenedeljne hajke, koju, kako navode, sprovodi koristeći medije u svom vlasništvu.

ТЕЛЕКОМ ТУЖИ UNITED GRUPU: Траже накнаду штете

Foto: Tanjug

"Telekom" je odlučio odlučio da presavije tabak protiv ove kompanije i traži naknadu štete.

- Od trenutka kada je "Telekom" promenio poslovnu strategiju i zauzeo agresivniji stav na tržištu, United Grupa, a pre svega SBB, počeli su da gube poziciju monopola koju su godinama držali - navode u "Telekomu".

- Njihova nervoza zbog gubitka tržišta postala je toliko očigledna da se ispoljava u svakodnevnim medijskim napadima na našu kompaniju. Ne odustajemo od namere da budemo telekomunikacioni lider u regionu. Zato se trudimo da našim korisnicima obezbedimo najbolje programe, servise i sadržaje i to ćemo nastaviti da radimo, uprkos ovakvim nelojalnim napadima konkurencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni