JEFTINI STANOVI I ZA PROFESORE I LEKARE: Ministar građevinarstva na gradilištu u Zemunu

Z.R.

13. 07. 2020. u 16:02

ЈЕФТИНИ СТАНОВИ И ЗА ПРОФЕСОРЕ И ЛЕКАРЕ: Министар грађевинарства на градилишту у Земуну

Tanjug

IZGRADNjA 1.000 jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Zemunu kod "Lakat krivine" biće završena do kraja 2021. ili početkom 2022, najavila je ministar građevinarstva Zorana Mihajlović.

Ona je tokom obilaska radova rekla da je pokrenula inicijativu da se projekat proširi da bi nekretnine po povoljnim cenama mogli da kupuju i zdravstveni i prosvetni radnici. 

- Još pre dva meseca sam uputila inicijativu premijerki koja vodi grupu Vlade Srbije za ovaj projekat stanogradnje - rekla je Mihajlović.

- Inicijativa se odnosi upravo na radnike u zdravstvu i prosveti, da, takođe, dobiju mogućnost da kupuju ovakve stanove. Nema razloga da to ne uradimo.

Ministarka je istakla da je projekat jeftine stanogradnje vrlo važan za sve one ljude koji čuvaju Srbiju.

- I ovim projektom pokazujemo da mislimo na svoje policajce i vojnike - naglasila je Mihajlović.

Trenutno se gradi 625 stanova na kojima su radovi počeli u martu i u junu, a do kraja jula treba da počne da se gradi još 375 stanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Agent Novi Sad

21.08.2020. 16:37

Stiče se utisak da se gradi i prodaje samo u Beogradu. Ali srecom nije tako. U Novom Sadu se dosta gradi, ukoliko se uporede veličine gradova, onda procentualno možda više nego u Beogradu. cene su samo za nijansu manje, tako da kada se priča o tržištu nekretninama, ne treba da se zapostavlja Novi sad i da se govori samo o Beogradu. Ako se po jutru dan poznaje mnoge agencije za nekretnine u Novom Sadu (Solis nekretnine, NS grupa) rade punom parom. Pogotovo ako se zna da je kupovina kuca u fantasitcnom porastu. Nije Srbija Beograd!