NOVI BROJ "FINANSIJA": Časopis sadrži šest autorskih radova i jedan prikaz knjige

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 13:50

MINISTARSTVO finasija izdalo je danas novi, ovogodišnji broj naučno – stručnog časopisa „Finansije“.

НОВИ БРОЈ ФИНАНСИЈА: Часопис садржи шест ауторских радова и један приказ књиге

Foto: Instagram

Ministar Siniša Mali oglasio se tim povodom na Instagramu:

- Ministarstvo finasija izdalo je danas novi, ovogodišnji broj naučno – stručnog časopisa „Finansije“, koji sadrži šest autorskih radova i jedan prikaz knjige.

Prvi broj časopisa je izdat 26. januara 1946. godine, a izlazi jednom godišnje, krajem svake kalendarske godine - napisao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci