ŠTEDI GDE EVRO VIŠE VREDI: Atraktivna Sberbank oročena štednja u evrima

Promo

20. 10. 2021. u 12:03

Sberbank Srbija, u duhu svog imena koje u prevodu znači štednja, plasirala je izuzetnu ponudu za oročenu štednju za sve svoje klijente – Štedi gde evro više vredi.

ШТЕДИ ГДЕ ЕВРО ВИШЕ ВРЕДИ: Атрактивна Сбербанк орочена штедња у еврима

Foto: Sberbanka

Sberbank je i ovog puta pažljivo pripremila ponudu za štednju u evrima, oročenu na period 24 meseca i 1 dan, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,40 odsto i efektivnom kamatnom stopom od 1,20 odsto.

- Poverenje naših klijenata nam je izuzetno važno i zbog toga nas raduje činjenica da je ove godine štednja u našoj banci dostigla nivo od 1,32 milijarde evra. Mi znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše klijente ovog puta pripremili veoma atraktivnu kamatnu stopu za štednju u evrima. Na ovaj način, verujemo da će naša ponuda biti veoma zanimljiva kako postojećim, tako i novim klijentima“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Iskoristite specijalnu ponudu za Sberbank oročenu štednju u evrima koja traje do 31.12.2021. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto u Sberbank vaša štednja zaista više vredi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije