MINISTAR MALI OBJAVIO: Evo kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e- fiskalizaciju (VIDEO)

Novosti online

16. 10. 2021. u 10:11

MINISTAR Siniša Mali podelio je kratak video u kojem je objasnio kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e - fiskalizaciju

МИНИСТАР МАЛИ ОБЈАВИО: Ево како да се пријавите за 100 + 100 евра и пређете на е- фискализацију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ ministarstvo_finansija

Kako da se prijavite za 100 + 100 evra i pređete na e - fiskalizaciju?


✔️Pokazali smo na koji način možete da se prijavite za 100 + 100 evra, kako biste mogli da nabavite novi fiskalni uređaj i pređete na novi model e-fiskalizacije.

✔️Prijava se vrši preko portala Poreske uprave, veoma je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Možete se prijaviti samo jednom, dakle nije moguće nakon toga unositi izmene na prijavi.

✔️Pre nego što se prijavite za subvencije, neophodno je da putem istog portala ePorezi prijavite lokacije svojih poslovnih objekata (video o tome se takođe nalazi na ovom profilu, kao i na YouTube kanalu Ministarstva finansija)


✔️Tranzicioni period počinje 1. novembra 2021. godine i traje do 30. aprila 2022. godine, do kada svi fiskalni obveznici treba da pređu na novi model.

✔️Sve informacije o novom sistemu e-fiskalizacije možete sa nađete na sajtovima budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs i mfin.gov.rs, a ukoliko imate pitanja možete da ih šaljete na mejl budiefiskalizovan@purs.gov.rs.

✔️Rubrika sa najčešćim pitanjima i odgovorima se nalazi na sajtu budiefiskalizovan.gov.rs i u opciji “Highlights” na instagram profilu ministra finansija.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a