MINISTAR MALI NA VAŽNOJ KONFERENICIJI: Važno je da razvijamo snažniju ekonomsku i trgovinsku saradnju kao region, da budemo još jači!

Novosti onlajn

28. 09. 2021. u 21:01

MINISTAR finansija Siniša Mali prisustvovao je konferenciji “Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU” koja je održana u Novom Sadu.

МИНИСТАР МАЛИ НА ВАЖНОЈ КОНФЕРЕНИЦИЈИ: Важно је да развијамо снажнију економску и трговинску сарадњу као регион, да будемо још јачи!

Foto: Instagram

Tim povodom ministar se oglasio putem svog Instagram profila:

- Konferencija “Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU” u Novom Sadu - hvala domaćinima na organizaciji, veoma je važno da razvijamo snažniju ekonomsku i trgovinsku saradnju kao region, kako bismo zajedno bili još jači! - napisao je ministar Mali na svom Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)