NISOTEC POTVRDIO ŠAMPIONSKI KVALITET: Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja za NIS-ov brend ulja i maziva

Promo

24. 09. 2021. u 16:21

DUGOGODIŠNjE poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda kompanije NIS još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koja je brendu NISOTEC i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar, kao i 10 zlatnih medalja, od čega 7 velikih zlatnih medalja za kvalitet NISOTEC proizvoda.

NISOTEC ПОТВРДИО ШАМПИОНСКИ КВАЛИТЕТ: Велики шампионски пехар и 10 златних медаља за НИС-ов бренд уља и мазива

Foto: Promo

Veliki šampionski pehar najveće i najznačajnije agro manifestacije u ovom delu Evrope dolazi u trenutku kada se NIS-ov brend ulja i maziva predstavlja na tržištu sa unapređenom formulom i u novom, redizajniranom pakovanju. Zahvaljujući saradnji stručnih timova NIS-a i kompanije „Gasprom njeft“, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolju zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulja na vozilu. Novi vizuelni identitetet NISOTEC ulja i maziva predstavljen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da saznaju od predstavnika kompanije više informaicija o proizvodima NISOTEC palete.

- Priznanja ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede još jednom dokazuju da NIS u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori činjenica da su se proizvodi NISOTEC palete do sada okitili sa više od 80 medalja za kvalitet. Nastavljamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača - izjavio je Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina, koji je u ime kompanije NIS primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“ - događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

Foto: Promo

 

Dodatna informacija:

Proizvodi NISOTEC palete koja sadrži više od 170 vrsta ulja i maziva i 500 različitih artikala poseduju odobrenja najpoznatnijih proizvođača motornih vozila. Izgrađeni od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, NISOTEC proizvodi doprinose uštedi goriva, dužem radnom veku motora i obezbeđuju dodatnu zaštitu motora od korozije. Mnogobrojna ispitivanja koja se vrše na motorima i opremi kod velikih potrošača zajedno sa njihovim stručnjacima, dokazuju da NISOTEC ulja mogu da se koriste u znatno dužem intervalu od preporučenih radnih sati ili pređenih kilometara, što direktno doprinosi uštedama i smanjenju troškova korisnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade