IZLOŽBA I POSAO ZA 200 LJUDI: U Novoj Pazovi 30. septembra i 1. oktobra održaće se 14. Regionalni sajam privrede

B. Ca.

23. 09. 2021. u 10:31

REGIONALNI 14. sajam privrede biće održan 30. septembra i 1. oktobra u Novoj Pazovi, opštini koja se izdvojila kao lider preduzetništva u Srbiji. Proizvode će izložiti brojna preduzeća, a posetioci će moći da prisustvuju stručnim skupovima, predavanjima i konsultacijama o temama koje su im važne za unapređenje svojih poslova.

ИЗЛОЖБА И ПОСАО ЗА 200 ЉУДИ: У Новој Пазови 30. септембра и 1. октобра одржаће се 14. Регионални сајам привреде

Industrijska zona u Staroj Pazovi

Predstaviće se najuspešnija preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma, ugostiteljstva i gastronomije.

Pred posetiocima će tokom ta dva dana biti i mogućnosti za poslovne prilike, upoznavanje sa ponudom i portfoliom lokalne privrede i preduzetnika, prilika za razmenu novih poslovnih ideja, unapređenje mogućnosti za razvoj i dodatna ulaganja u privredu Srema, ali Srbije u celini.

Među temama predavanja i stručnih skupova su poslovanje u vreme i nakon pandemije, programi podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača multinacionalnih kompanija, uticaj alkohola i opijata na vozačku sposobnost, vršnjačka medijacija, dualno obrazovanje.

U okviru manifestacije biće održan i sajam zapošljavanja, tokom kog će kompanije iz Stare Pazove ponuditi oko 200 radnih mesta. U Staroj Pazovi inače radi 1.000 kompanija i privatnih preduzeća i 3.000 preduzetničkih radnji.

Sajam organizuje Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga sa partnerom - nemačkom kompanijom MTU Aero Engines, u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi. Posetioci će moći da obiđu izložene štandove od 10 do 17 časova.

OTVORENI AUTOBUS KROZ PAZOVU

KAO dodatna atrakcija Sajma, za posetioce i izlagače biće organizovan prevoz za razgledanje otvorenim dvospratnim autobusom. Vožnjom kroz industrijsku zonu biće predstavljeni privredni potencijali opštine, ali turistički kapaciteti Stare Pazove. Ispred ulaza u sajam biće postavljen punkt za besplatan brzi antigenski test.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna