USKORO ĆE BITI DODELJENO 300 KUĆA: Ministar za brigu o selu u poseti porodici u Varvarinu

B. Ca.

21. 09. 2021. u 14:55

KROZ program Ministarstva za brigu o selu dodele novca za kupovinu seoskih kuća mladima, trenutno se obrađuje 300 zahteva.

УСКОРО ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНО 300 КУЋА: Министар за бригу о селу у посети породици у Варварину

Ministarstvo za brogu o selu

Ministar Milan Krkobabić posetio je danas porodicu Radosavljević u Varvarinu, koja se zahvaljujući ovoj pomoći uselila u novi dom.

Porodica Radosavljević je do sada živela u zajednici i raduju se sopstvenom domu u kome će, kako priželjkuju, njihov sin Vasilije sačekati braću i sestre.

- Ova podrška države mnogo nam znači. Imamo svoje domaćinstvo i sada će sve što smo kao našu budućnost zamislili biti lakše i ostvariti - kaže Jelena Radosavljević, dobitnica novca preko ovog programa.

Ministar Krkobabić je danas održao radni sastanak sa rukovodstvom i predsednicima mesnih zajednica ove opštine Rasinskog upravnog okruga, na kome su razmatrane potrebe seoskog stanovništva Varvarina, kao i aktuelni i planirani programi Ministarstva za brigu o selu.

Predsednica opštine Violeta Lutovac Đorđević izjavila je da i seosko stanovništvo i predstavnici lokalnih samouprava prepoznaju značaj i korist programa koje sprovodi Ministarstvo za brigu o selu. Đorđević je istakla kako su lokalne samouprave spoj između republičkog nivoa i stanovništva kojem su sve mere i programi namenjeni, te da je na sastanku bilo reči o toj važnoj saradnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba