BUDI E-FISKALIZOVAN: Ministar Mali objavio informacije o novom modelu, u ponedeljak predstavljanje za privrednike

Novosti online

10. 09. 2021. u 18:01

MINISTAR finansija Siniša Mali objavio je na instagramu link ka sajtu na kom će privrednici moći da pronađu informacije o novom sistemu fiskalizacije.

БУДИ Е-ФИСКАЛИЗОВАН: Министар Мали објавио информације о новом моделу, у понедељак представљање за привреднике

Foto Tanjug

- Na novom sajtu budiefiskalizovan.gov.rs možete da pronađete sve informacije o novom modelu fiskalizacije, na koji će svi obveznici moći da pređu od 1. novembra 2021. godine, kada počinje tranzicioni period. U ponedeljak ćemo zajedno sa Poreskom upravom, Privrednom komorom Srbije, Markom Čadežom i Naledom novi model predstaviti i predstavnicima privrede - napisao je Mali na instagramu.

Ministar Siniša Mali je juče rekao da je novi model fiskalizacije apsolutni prioritet i najvažniji projekat Ministarstva finansija, i da će podrazumevati upotrebu novih softverskih i hardverskih rešenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni