UŽIVANJE ZA SVE GENERACIJE: Letnja sezona uveliko traje na Zlatiboru, organizovan bogat program za posetioce

Tanjug

22. 07. 2021. u 21:53

LETNjA sezona na Zlatiboru uveliko traje, a za posetioce iz Srbije i regiona pripremljen je bogat program na tri lokacije.

УЖИВАЊЕ ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ: Летња сезона увелико траје на Златибору, организован богат програм за посетиоце

Foto TO Zlatibora

Gotovo svako veče na Kraljevom trgu, u portim hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor biće organizovan program u kome će uživati sve generacije.

 - Očekujemo da će ova letnja sezona na Zlatiboru biti rekordna i posebna po mnogo čemu. Na destinaciji i ovog leta očekujemo veliki broj gostiju iz Srbije, ali i iz zemalja regiona: BIH, Crne Gore, Makedonije, koji su tradicionalno jedni od najbrojnijih na Zlatiboru i uvek rado viđeni - rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

On je dodao da je interesovanje za "Zlatiborsko kulturno leto" veliko, jer su se ljudi uželeli druženja i dobrog provoda.

 - Ovog leta organizujemo koncerte Vlada Georgijeva, Marije Šerifović, Dejana Petrović i Simfonijskog orkestra RTS-a - najavio je Živanović.

Kapitalna investicija "Gold gondola" pokazala se kao najveća turistička atrakcija, koja je za svega šest meseci rada prevezla 110.000 putnika.

 - Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Ona je za nas prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora - zaključio je Živanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024