VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Povećavamo minimalac, a posebno iznenađenje imaćemo za penzionere

Novosti online

05. 07. 2021. u 21:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji "Ćirilica" o povećanju plata i penzija.

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: Повећавамо минималац, а посебно изненађење имаћемо за пензионере

Foto: Printscreen/Hepi

- Imaćemo veoma pozitivno iznenađenje za naše penzionere, ne mogu da otkrivam sada. Penzioneri znaju da ako kažem, da ću imati dobre vesti, da ćemo to ispuniti. Razgovarali smo o tome šta da radimo sa minimalcem i platama. Svakako ćemo povećati plate, ali želimo da povećamo minimalac. Pokušaćemo da minimalac podignemo na 35.000. To bi značilo da neko ko prima minimalac ne prima manje od 300 evra.  To je drastično pomeranje standarda, i posebno smo brinuli o najsiromašnijima. Hoću samo da vam kažem kako se stvari ogromnom brzinom menjaju - rekao je Aleksandar Vučić na TV Hepi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (20)