NIS I VISA – INOVACIJE U SLUŽBI POTROŠAČA: Podizanje gotovine prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

Promo

14. 06. 2021. u 15:17

NOVA usluga koja nudi mogućnost potrošačima da na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama podignu gotovinu uz Visa platnu karticu prilikom bilo koje vrednosti kupovine, predstavljena je danas.

НИС И VISA – ИНОВАЦИЈЕ У СЛУЖБИ ПОТРОШАЧА: Подизање готовине приликом куповине на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама

Foto: Promo

Svi kupci, korisnici Visa kartica, mogu prilikom kupovine brzo i sigurno da podignu novac u iznosu do 5.000 dinara.

Reč je o zajedničkom projektu koji je pripremio NIS, u saradnji sa kompanijom Visa i Bankom Poštanska štedionica. Uvođenjem nove usluge, tri partnerske kompanije su još jednom dokazale da ostaju posvećene primeni inovacija, kao i da ispunjenje zahteva i očekivanja potrošača ostaje prioritet u njihovom poslovanju.

Anton Čerepanov, zamenik generalnog direktora i finansijski direktor NIS-a, naveo je da je NIS kompanija koja je posvećena stalnom unapređenju kvaliteta usluga i proizvoda, u svim segmentima poslovanja.

Foto: Promo

- Povećanje efikasnosti naše maloprodaje jedan je od ključnih zadataka u procesu unapređenja inovativnih usluga i modernizacije. Cilj nam je da stvorimo nove vrednosti za kompaniju, ali i da odgovorimo na zahteve i očekivanja potrošača. Danas činimo još jedan korak ka tom cilju, u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerima. Naše liderstvo nas obavezuje da nastavimo predano i odgovorno da radimo na unapređenju i razvoju inovativnih usluga i ovaj projekat koji danas predstavljamo je samo jedan u nizu onih na kojima radimo - rekao je Čerepanov.

Ivana Milikić, specijalni savetnik IO Banke Poštanska štedionica za IT izjavila je da je nova usluga posebno značajna za područja gde nije dovoljno razvijena mreža bankomata.

- Banka Poštanska štedionica ove godine obeležava vek postojanja i zajedno sa kompanijom NIS uspešno realizuje veliki broj značajnih projekata, koji se odnose ne samo na unapređenje novih tehnologija, već i na efikasnosti platnih usluga na svim benzinskim stanicama naše najveće naftne kompanije. Rezultati te uspešne saradnje su više nego značajni i oni zapravo pokazuju posvećenost obe kompanije razvoju proizvoda i usluga, a sve na dobrobit potrošača - navela je Milikić.

Foto: Promo

Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu, rekao je da je ovo još jedna u nizu usluga koje Visa realizuje u dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijom NIS.

- Visa prati inovativne trendove i već godinama se trudimo da izađemo sa inovativnim rešenjima. Jako je bitno i da sve usluge i svi proizvodi koje plasiramo na tržištu budu usmereni na klijente i na njihovo iskustvo, koje treba da bude jednostavno, brzo i lako. Drago mi je što danas predstavljamo uslugu isplate gotovine na NIS benzinskim stanicama, to je još jedna u nizu usluga koje imamo u dugogodišnjem partnerstvu sa kompanijom NIS. To će biti odlična mogućnost i za korisnike Visa kartice i za potrošače na NIS benzinskim stanica, da obave dve usluge odjednom - izjavio je Đorđević.

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je uvela uslugu plaćanja uz podizanje gotovine i na ovaj način želi potrošačima da olakša svakodnevne aktivnosti. Za informaciju o tome da li im je ova usluga omogućena i pod kojima uslovima, korisnici mogu da se obrate banci koja im je izdala Visa platnu karticu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir