RADE BAJMOK I BAČKI VINOGRADI: Tokom sezone preko još tri prelaza u Mađarsku

S.B.

14. 06. 2021. u 15:54

U MAĐARSKU se od danas ponovo može i preko prelaza Bajmok, Đala i Bački Vinogradi. Kako bi se tokom turističke sezone smanjio pritisak putnika i vozila na najopterećenije prelaze na severu zemlje Horgoš i Kelebiju, u dogovoru sa mađarskom stranom, putnicima su ponovo na raspolaganju ova dva prelaza.

РАДЕ БАЈМОК И БАЧКИ ВИНОГРАДИ: Током сезоне преко још три прелаза у Мађарску

foto: Uprava carina

Prelazi Bački Vinogradi-Ašothalom i Đala-Tisasiget radiće od 7-19 časova, kao i Bajmok-Bačalmaš od ponedeljka do četvrtka, dok će tokom vikenda (od petka do nedelje) taj prelaz biti otvoren 24 časa.

Kako bi zadržavanja bila svedena na minimum apalujemo na putnike da se pre polaska na put informišu o zadržavanjima na granici i izaberu manje frekventne prelaze, ali i da vode računa o važećim propisima u putničkom prometu - poruluju u Upravi carina. - Najveći broj građana dolazi iz evropskih zemalja gde su granične procedure vrlo slične, ali ukoliko postoje bilo kakve nedoumice, najbolje je prijaviti sve što nosite sa sobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina