ČEKANJA NA GRANIČNIM PRELAZIMA DO PET SATI: Evo gde su najveće gužve

Tanjug

20. 05. 2021. u 09:40

PREMA informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš kamioni na izlazu čekaju 150 minuta, na Kelebiji 300 minuta, Batrovcima 180, a na prelazu Šid 60 minuta.

ЧЕКАЊА НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА ДО ПЕТ САТИ: Ево где су највеће гужве

Arhiva

Putevi Srbije saopštili su da se na putu Stepojevac - Lazarevac (Ibarska magistrala), leva traka, u smeru Beograd-Čačak, do 26. maja od 7 do 17 časova izvode radovi na kolovoznoj konstrukciji uz naizmenično propuštanje vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi se danas od 08.00 do 16.00 časova izvode na održavanju hidrantske mreže, u tunelu „Šarani", na delu državnog puta I A reda broj 2, u smeru ka Čačku.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom dok je preticajna traka zatvorena za saobraćaj.

Na putu Pirot- Kitka, radovi na pojačanom održavanju uz periodične obustave saobraćaja, do 26. oktobra od 8 do 11 časova i od 14 do 17 č.

Dragovac - Leskovac (Gornja Stopanja), od danas do 31. maja od 7 do 17 časoa radovi na presvlačenju kolovoza asfalt betonom uz naizmenično propuštanje vozila.

Trstenik- Osaonica, do 1. jula obustava saobraćaja zbog radova na održavanju kolovoza. Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 188 i ulice Svetog Save i Cara Dušana u Trsteniku.

Preljina - Mrčajevci, do 22. maja od 8 do 17 časova radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)