SEKUND ZNAČAJAN ZA CEO ŽIVOT: Dea na radionici o bezbednosti u saobraćaju

Novosti online

19. 05. 2021. u 18:27

OD početka godine u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je 146, a 5331 osoba je povređeno.

СЕКУНД ЗНАЧАЈАН ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Деа на радионици о безбедности у саобраћају

Foto: Printscreen/Instagram

Preventiva ima najznačajniju ulogu u pravilnom obrazovanju prvenstveno mladih učesnika u saobraćaju i stvaranju saobraćajne kulture, rečeno je na edukativnoj tribini "Budimo bezbedni", održanoj na Novom Beogradu. 

Dea Đurđević, novinarka TV Pink i predsednica Udruženja “Budimo bezbedni”, kao javna ličnost koja je preživela saobraćajnu nezgodu i nakon nje ostala osoba sa trajnim invaliditetom nastavila je sa kampanjom, koja ima za cilj da se sačuvaju ljudski životi, unapredi bezbednost u saobraćaju i podigne nivo svesti o značaju odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Đurđević je kroz lični primer, edukativan i motivacioni govor ukazala koliko je sekund (ne)poštovanja propisa u saobraćaju značajan za ceo život pojedinca, porodice, prijatelja, okruženja, kao i da se svaki težak, naizgled nepremostiv problem i situacija u životu mogu prevazići uz jaku volju i podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)