VULIN O POVEĆANOM IZDAVANJU PUTNIH ISPRAVA: Policija čini sve kako bi izašla u susret građanima

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:49

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin je danas prilikom posete Policijskoj upravi u Jagodini istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova prati potrebe svojih građana i da su zbog pojačanog interesovanja građana za izdavanje ličnih, pre svega putnih isprava, mnoge policijske uprave i stanice produžile radno vreme šaltera i uvele rad vikendom.

ВУЛИН О ПОВЕЋАНОМ ИЗДАВАЊУ ПУТНИХ ИСПРАВА: Полиција чини све како би изашла у сусрет грађанима

Ilustracija / Foto Depositphotos

-Usled povećanog interesovanja građana za izdavanje putnih isprava, Ministarstvo unutrašnjih poslova u mestima u Srbiji gde je interesovanje najveće, uvelo je produženo radno vreme šaltera, kao i rad subotom i nedeljom u pojedinim policijskim upravama i stanicama.

Foto Žč Knežević

 

Tokom prošle godine pandemija korona virusa u velikoj meri je uticala na interesovanje građana za izdavanje ličnih, posebno putnih isprava. Otvaraju se granice, počinje sezona godišnjih odmora, a ove godine ističe i milion putnih isprava, kao i prethodne godine, kada većina građana nije produžila svoje isprave, zbog čega je u ovom periodu interesovanje građana za izdavanje putnih isprava povećano u pojedinim policijskim upravama i stanicama.

-Policija čini sve kako bi izašla u susret građanima i ovim putem molim naše građane da budu strpljivi, da imaju poverenje u svoju policiju i da iskoriste svoje zakazane termine- poručio je ministar Vulin iz Jagodine, koji je građane pozvao da u što većoj meri koriste usluge portala eUprava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)