SAOBRAĆAJ ZAUSTAVNOM TRAKOM: Radovi na auto-putu E-70, u zoni petlje Ruma, zadržavanje na graničnim prelazima

Tanjug

16. 05. 2021. u 08:44

NA auto-putu E-70, u zoni petlje Ruma, u smeru ka Beogradu, do 14. juna radovi na pojačanom održavanju.

САОБРАЋАЈ ЗАУСТАВНОМ ТРАКОМ: Радови на ауто-путу Е-70, у зони петље Рума, задржавање на граничним прелазима

Foto: Tanjug

U toku izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-80, u tunelu "Sarlah", u smeru ka Gradini, radovi na sistemu za odvodnjavanje. Radovi se izvode u desnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom.

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 1. novembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save, saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Preljina - Mrčajevci, od 17. do 22. maja, od 08 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Inđija- Novi Slankamen, do 14. juna radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova, saobraća se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija 60 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)