OTKRILI IH PREKO KAMERA: Identifikovana dva maloletnika za kamenovanje crkve u Vitini

Tanjug

15. 05. 2021. u 00:25

KAO odgovorni za kamenovanje crkve u Vitini pre dva dana identifikovana su dva maloletnika, koji su i privedeni u policijsku stanicu u ovom mestu, saopštio je danas portparol Kosovske policije za rejon Gnjilana Ismet Hašani.

ОТКРИЛИ ИХ ПРЕКО КАМЕРА: Идентификована два малолетника за каменовање цркве у Витини

Foto: Printskrin RTS

On za Kossev navodi da su mladići identifikovani preko bezbednosnih kamera, a da je saslušanje u policijskoj stanici obavljeno u prisustvu porodica i branilaca.

- Prema nalogu tužioca za maloletnike pokrenut je slučaj „Uništavanje ili oštećenje imovine“ i stranke su puštene redovnim postupkom - navodi Kossev.

Hašani je ranije ove nedelje kazao da je nastojnik crkve Sv. Petke u Vitini 9. maja uveče prijavio kosovskoj policiji da je u dvorištu pronašao kamen.

Kosovska policija je tada izašla na lice mesta i utvrdila da nije ništa oštećeno, niti da je iko povređen, ali da su posvetili odmah pojačanu pažnju ovom verskom objektu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja