PREMINUO PETAR ĐURIĆ: Kolege i saradnici pamtiće pevača grupe "Ana Marija" po vedrom duhu i pozitivnoj energiji koju je nesebično širio

Novosti onlajn

12. 05. 2021. u 15:52

SA NEIZMERNO tugom i žalošću primili smo vest da je 11.05.2021. godine iznenada preminuo naš dugogodišnji kolega i saradnik Petar Đurić, saopšteno je iz Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

ПРЕМИНУО ПЕТАР ЂУРИЋ: Колеге и сарадници памтиће певача групе Ана Марија по ведром духу и позитивној енергији коју је несебично ширио

Foto: OFPS

Petar Đurić rođen je 28.11.1963. godine u Beogradu. Još od rane mladosti bavio se muzikom i već je od srednje škole imao bend. Bio je pevač u grupi Ana Marija, koja se proslavila svojim hitom Zašto decači plaču.

Počev od 1996. godine bio je vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS. Takođe, od 2012. godine bio je vlasnik, a potom i direktor muzičke kuće Maxi music doo Beograd, koja je takođe dugogodišnji član organizacije OFPS.

U periodu od 2006. do 2019. godine uspešno je obavljao funkciju direktora organizacije, a potom od 2019. godine do danas bio je na mestu savetnika direktora i predsednika Nadzornog odbora. Svojim doprinosom u radu i svojim stručnim znanjem i sposobnostima u mnogome je uticao na razvoj i uspeh organizacije OFPS.

Sve kolege i saradnici sećaće ga se po njegovoj stručnosti za oblast autorskog i srodnih prava, ali pre svega po njegovom vedrom duhu, pozitivnoj energiji koju je nesebično širio i toplini koju je u sebi imao.

Sahrana će se obaviti u petak 14.05.2021. godine u 11 časova na groblju Orlovača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije