NAJNOVIJI PODACI: U TC „Ušće” do sada vakcinisano više od 2.600 ljudi, u mobilnom autobusu više od 500

Novosti online

10. 05. 2021. u 13:32

SEKRETARKA za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević istakla je da se danas u podne otvara vakcinalni punkt u Tržnom centru „Ušće” i da će raditi do 20 časova.Napomenula je da će radno vreme biti isto i ostalim danima, kaoi to da na ovom punktu nije potrebno zakazivnje.

НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ: У ТЦ „Ушће” до сада вакцинисано више од 2.600 људи, у мобилном аутобусу више од 500

Foto: Grad Beograd

– Ukoliko se neko nije vakcinisao a nalazi se u Tržnom centru „Ušće”, može jednostavno da se vakciniše odlaskom do vakcinalnog punkta gde mu zakazivanje neće biti potrebno. Do sada je ovde imunizovano više od 2.600 ljudi – istakla je sekretarka.

Ona je podsetila i da je autobus GSP-a preuređen i adaptiran za mobilnu vakcinaciju. U petak je krenuo na svoj „put” i svakog dana će biti na drugoj lokaciji.

– Imunološki autobus je u subotu bio na Adi Ciganliji, juče kod „Big” šoping centra, a danas u opštini Barajevo. Sutra će biti u Lazarevcu u selu Vreoci, u sredu u Grockoj, četvrtak na Zvezdari, petak na Paliluli, subota na Zemunskom keju i u nedelju u Beogradu na vodi, na Sava promenadi. Cilj je da na ovaj način dopremo i do sugrađana iz udaljenijih delova grada. Za tri dana je vakcinisano više od 500 ljudi. Uspeli smo da dopremo do mlađe populacije. U saradnji sa eUpravom, a u zavisnosti od mesta prebivališta, sugrađani će biti blagovremeno obavešteni o terminu i mestu revakcinacije – objasnila je Nataša Stanisavljević.

Prema njenim rečima biće još tržnih centara u kojima će biti postavljeni punktovi za imunizaciju. Sledeći centri su „Rajićeva”, „Beofešn” i „Galerija”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)