RASPISAN KONKURS: Nova radna mesta u Vojnotehničkom institutu za istraživače

Novosti online

03. 05. 2021. u 11:56

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave na konkurs za prijem 44 lica u radni odnos na neodređeno vreme na Vojnotehničkom institutu (VTI), precizirajući da je najveći broj radnih mesta za istraživače.

РАСПИСАН КОНКУРС: Нова радна места у Војнотехничком институту за истраживаче

Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar Stefanović istakao je da mladi imaju priliku da dobiju posao u renomiranoj ustanovi, u kojoj mogu da steknu dragocena iskustva, ali i da pomognu Srbiji svojim znanjem.

- Imaju priliku, koja se ne ukazuje svakom i svuda, da zajedno sa iskusnim kolegama u VTI-u rade na razvoju novih naoružanja i opreme za Vojsku Srbije i njihovoj modernizaciji i na taj način stvaraju i svoju i budućnost naše vojske - rekao je ministar Stefanović.

On je podsetio i da se intenzivno radi na poboljšanju standarda zaposlenih, te da će naučnoistraživački kadar, osim povećanja plata koja su pripadnici sistema odbrane već dobili, u junu uz platu dobiti i dodatnih 25 procenata.

Aktuelni konkurs nastavak je rada na ojačavanju snaga Vojnotehničkog instituta, u kojem je pre dve nedelje već počelo da radi 70 novozaposlenih, takođe mahom mladih istraživača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili