GRADONAČELNIK VUČEVIĆ ČESTITAO VASKRS: Svi koji ga danas proslavljate provedite ga u zdravlju i miru

Novosti online

02. 05. 2021. u 13:15

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Vaskrs svojim sugrađanima i komšijama. On je sa sinom prisustvovao svetoj liturgiji u Sabornoj crkvi.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ ЧЕСТИТАО ВАСКРС: Сви који га данас прослављате проведите га у здрављу и миру

Foto N. Karlić

- Vaskršnja liturgija u Sabornoj crkvi i ovog jutra unela je mir i spokoj u moju dušu, a verujem da se isto osećaju svi koji su joj prisustvovali. Moj sin Mihailo mi je pravio društvo i, iskren da budem, srce mi je puno što i u ovo teško vreme održavamo porodičnu tradiciju.

- Slušajući blažene reči liturgije, ispunili smo se božjom blagodati, uz molitve za one koje najviše volimo. Srećan Uskrs, sugrađani i komšije, srećan vam ovaj divan dan, a svi koji ga danas proslavljate provedite ga u zdravlju i miru slaveći Hristovu pobedu nad smrću, jer tako proslavljamo pobedu života i dobra i budimo nadu u bolje sutra. Hristos vaskrse! - piše na Instagram nalogu gradonačelnika Vučevića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade