KONAČNO BEZ GUŽVI NA AUTO-PUTU: Saobraćaj na naplatnim rampama normalizovan, čeka se samo još u Preljini

Tanjug

30. 04. 2021. u 21:17

PREMA poslednjim informacijama, na naplatnoj stanici Preljina više nema zadržavanja vozila, kao ni na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji.

КОНАЧНО БЕЗ ГУЖВИ НА АУТО-ПУТУ: Саобраћај на наплатним рампама нормализован, чека се само још у Прељини

Foto: Piksabej

Na auto-putu Miloš Veliki, E-763, u tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja, saopštili su "Putevi Srbije".

Nema gužvi na kritičnim tačkama - na deonici puta od Zlatibora ka Užicu i obilaznici kod Čačka gde su tokom dana zabeležene najduže kolone. Duge kolone vozila na deonici puta od Zlatibora ka Užicu zabeležene su od prepodneva do predveče, prenosi RTS.

Na obilaznici kod Čačka saobraćaj se odvija neometano. Na naplatnoj stanici Preljina više nema zadržavanja. Takođe na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji, nema zadržavanja vozila.

Zbog većeg broja vozila ka turističkim centrima, saobraćajna policija će pojačati kontrolu brzine, preticanja i kontrolu alkohola.

Na naplatnoj stanici Takovo više nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Preljina vozila i dalje čekaju 60 minuta na naplati, a na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba