MARIHUANA OSTAJE NA LISTI NARKOTIKA: Predsednik Aleksandar Vučić najavio još oštriju borbu protiv narko-dilera u Srbiji

V. N.

28. 04. 2021. u 20:18

NEĆEMO da dekriminalizujemo marihuanu, a narko-dilere ćemo goniti više nego ikada, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o glasinama koje su se pojavile o navodnom skidanju marihuane sa liste narkotika.

МАРИХУАНА ОСТАЈЕ НА ЛИСТИ НАРКОТИКА: Председник Александар Вучић најавио још оштрију борбу против нарко-дилера у Србији

Foto: Tanjug

- Nemaju više šta da slažu ni o meni ni o mojoj porodici. Više ne znaju šta će da kažu, pa izmišljaju da ćemo da dekriminalizujemo marihuanu i da će svi biti oslobođeni za "Jovanjicu" - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše navode u medijima da vlast dekriminalizacijom posedovanja i uzgajanja marihuane želi da spase "Jovanjicu".

Vučić je istakao da je reč o novim lažima i da su se sada setili ovoga, jer nemaju šta više da kažu ili urade o slučaju "Jovanjica".

On je naveo i da je sve pitao o tome šta je problem sa "Jovanjicom", ali da niko ni ovde ni u Briselu nema na to odgovor.

Nemaju šta više da slažu, pa izmišljaju da će svi biti oslobođeni za "Jovanjicu"

- Slagali su opet na isti način. Oni ne razumeju da se promene nekih članova odnose na medicinske izuzetke, jer je sve povezano sa njihovom podsvešću i onim što su oni radili - ukazao je Vučić.

Konstatovao je i da ništa nisu uradili i da od 1995. godine nema nijedne nove fabrike ni bolnice.

- Šta je urađeno? Ništa. Uzimali pare, trpali u džepove. Tako bi oni radili i sa drogom, ali to neće da se desi. Gonićemo sve za marihuanu i neće biti dekriminalizacije - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)