"UNAKAŽENA SAM, BOLELO JE": Potresna ispovest Željane kojoj je intervenciju obavila nadrilekarka (FOTO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 12:35

ŽELjANA Milanović se juče obratila prisutnima na konferenciji za štampu Regionalnog udruženja interdisiplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije, lekara koji su rešili da se bore protiv nadrilekarstva u Srbiji.

УНАКАЖЕНА САМ, БОЛЕЛО ЈЕ: Потресна исповест Жељане којој је интервенцију обавила надрилекарка (ФОТО)

Foto:Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

Željana je još jedna od devojaka koja je pala u ruke nadrilekarke čiji tretman joj je ostavio posledice sa kojima će se boriti čitavog života.

- Nažalost sam pala u ruke jedne nadrilekarke koja je jako lepo organizovala celu predstavu, salon koji je bio jako lepo urađen, slike za koje sam kasnije saznala da su fotošopirane, reklame koje su plaćene i nažalost ja sam nasela na sve to - započinje svoju ispovest o užasu koji je pretrpela Željana Milanović.

Željana je želela podizanje kapaka, a evo kako je sve izgledalo.

- Intervencija je bila jako bolna, a posle nje sam ostala unakažena. Jezivo je izgledalo. Mesecima posle tog zahvatasam oči skrivala kosom, stavljala puder, nisam izlazila napolje, priča.

Željana napominje da su 50 žena i muškaraca naseli na istu priču kao i ona, i da je saznala za njih preko instagram stranice koju je otvorila za podršku žrtvama nadrilekarstva.

- Ja sam završila sa trajnim opekotinama na kapcima, koje i dan danas saniram uz veliki broj lasera, koji ni malo nisu jeftini, krema, melema... Vlasnica je odbila da mi tretira ožiljke. Ovo oštećenje kapaka će ostati do kraja života. Jesam ja sredila maksimalno koliko sam mogla, ali, nažalost posledice će ostati do kraja života - priča Željana.

Međutim, to nije najgore što se dogodilo ovoj devojci.

- Pored toliko žrtava i pored naše zajedničke borbe protiv nadrilekarstva, svi ti nadrilekari koji su otkriveni su napravili instagram stranicu preko koje dodatno omalovažavaju žrtve, lekare koji su mnogo godina i truda uložili u svoje obrazovanje. Tako da svi trpimo pretnje od njih, kako bi zaustavili sve ovo - ističe Milanović.

Situacija je eskalirala kada je otkriven jedan nadrilekar koji je falsifikovao ličnu kartu, otvorio ordinaciju, bavio se ozbiljnim operacijama...

- Taj čovek se bavio liposukcijom između ostalog i iza sebe je ostavio veliki broj žrtava - kaže Željana.

Željana je pre godinu dana otišla u jedan salon u kom je radila nadrilekarka koja joj je spalila kapke. Ona i još sedam devojka su podnele tužbe protiv vlasnika kozmetičkih salona.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april