KONAČNO PRAVI PROLEĆNI DAN U SRBIJI: Uživajte u suncu - već od sutra ponovo vremenski obrt!

Tanjug

24. 04. 2021. u 07:49

U SRBIJI će ujutru biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana će biti pretežno sunčano osim na jugu Srbije gde će biti umereno oblačno, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, severni.

КОНАЧНО ПРАВИ ПРОЛЕЋНИ ДАН У СРБИЈИ: Уживајте у сунцу - већ од сутра поново временски обрт!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najniža temperatura biće od 0 do 6, a najviša od 14 do 18 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će jutro biti hladno uz slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano. Najniža temperatura oko 5, najviša oko 17 stepeni.

Foto: Printscreen/RHMZ

Prema izgledima za narednih sedam dana, u nedelju ujutro hladno, ponegde slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo.

Krajem dana u Vojvodini naoblačenje, tokom noći ponegde slaba kiša.

Zatim promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, u ponedeljak u severnim i brdsko-planinskim, a od utorka i u ostalim krajevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U NEDELJU SNEG: Evo u kojim delovima Srbije će drugog dana vikenda pasti 20 centimetara snežnog pokrivača