PREDSEDNIK OBJAVIO VAŽNE VESTI: Sutra stiže još 130 hiljada ruskih vakcina! (VIDEO)

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 16:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu objavio je da sutra u Srbiju stiže još 130 hiljada ruskih vakcina!

ПРЕДСЕДНИК ОБЈАВИО ВАЖНЕ ВЕСТИ: Сутра стиже још 130 хиљада руских вакцина! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram

Predsednik je objavio video u kojem saopštava ove dobre vesti.

- Poštovani građani, dobre vesti za Srbiju. Sutra stiže još 100 hiljada prve komponenete ruske vakcine Sputnjik Ve i 30 hiljada druge komponente. Posle toga dolazi 211 hiljada Fajzer vakcine, a zatim očekujemo i veliku količinu kineskih Sinofarm vakcina. U narednih 15 dana spremamo se za veliki napad na koronu, a najbolji napad uvek je vakcinacija našeg stanovništva. To znači da ćemo ići na 500 hiljada novovakcinisanih ljudi, i razume se, za sve ljude smo obezbedili revakcinaciju - rekao je predsednik.

- Hvala Srbiji što razume da su nam životi ljudi najvažniji, životi lekara, i, rekao bih, mogućnost da rade i obavljaju svoj posao. Hvala svim dobrim ljudima i napred Srbija! - zaključio je Vučić.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (53)

Jovan

18.04.2021. 17:03

Ja se nadam da će narod ponovo da u velikom broju da se javi i da preostali koji se nisu vakcinisali da to urade vrlo brzo jer se tako stiče kolektivni imunitet.

Marija

18.04.2021. 19:26

Zahvaljujući odgovornoj politici rukovodstva naše države, novi kontigenti vakcina različitih proizvođača stalno pristižu. Cilj je da se proces imunizacije ubrza kako bismo što pre stekli kolektivni imunitet i vratili se u normalne tokove života.

Petar

18.04.2021. 19:59

Vakcina nas je i u proslosti spasavala raznih bolesti tako da i sad koronu mozemo pobediti samo vakcinacijom, najvaznije je da narod shvati znacaj vakcine.

Sanja

18.04.2021. 20:33

Nove kolicine vakcina ce nam omoguciti da nastavimo sa vakcinacijom bez zastoja. Nasa Vlada je pokazala koliko je odgovorna i sposobna kada je nabavka vakcina u pitanju! Nadam se da cemo uskoro steci kolektivni imunitet kako bismo se sto pre vratili normalnom zivotu!