OD NENADA I TEODORE NI TRAGA NI GLASA: Prošlo je već skoro 60 sati - Roditelji ih traže po ulicama Beograda

Novosti onlajn

17. 04. 2021. u 22:35

NENAD Nikolić (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca nesto je u četvrtak oko podneva, kada mu se gubi svaki trag. Sa njim je nestala i petnaestogodišnja Teodora Milenković iz Požarevca. Potraga za njima ušla je u 59. sat.

ОД НЕНАДА И ТЕОДОРЕ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Прошло је већ скоро 60 сати - Родитељи их траже по улицама Београда

Foto: Privatna Arhiva

- Stanje je nepromenjeno. Još tragamo za njim. Nemamo nikakve informacije ni od strane policije. Trenutno smo u Beogradu, javili su nam da su ga videli na Karaburmi, na Zvezdari... Vozimo se tuda i nadamo se da ćemo da ga ugledamo. Telefon mu je isključen od četvrtka - kaže Nenadov otac.

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak u 12 sati je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

Foto: Privatna Arhiva

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 Nenadov nestanak prijavili policiji.

Kako su ranije rekli njegovi roditelji, oni su se čuli sa devojčicinim roditeljima, koji su istakli da je Teodora problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

- I ranije je znala da ode od kuće kad se naljuti, ali bi uglavnom prošetala i vratila se. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditeje - rekla je Emina Milenković, Teodorina majka.

Porodica Nikolić moli građane da, ukoliko vide Nenada i Teodoru, to jave policiji na broj 065/8173655.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta