PALMI UKAZANA VELIKA ČAST U HURGADI: Na Ramazan bio gost u kući vlasnika lanca hotela

Novosti online

14. 04. 2021. u 21:50

RAMAZAN je najveći muslimanski praznik, a kada vas neko na taj dan, na dan početka Ramazana ugosti u svojoj kući, onda je to u muslimanslom svetu čast i poštovanje najvišeg nivoa.

ПАЛМИ УКАЗАНА ВЕЛИКА ЧАСТ У ХУРГАДИ: На Рамазан био гост у кући власника ланца хотела

Foto: Novosti

Predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu ugostio je na dan početka Ramazana jedan od najvećih privrednika u Egiptu Sameh Heveda, vlasnik lanca hotela Titanik i Alibaba, koji imaju u Hurgadi 5000 soba i to su hoteli sa svim sadržajima od Akva parkova do sportskih terena.

- Ja se puno zahvaljujem mom domaćinu Samehu što je našu petočlanu delegaciju pozvao da budemo gosti u njegovoj kući u Hurgadi, na početku proslave najvećeg muslimanskog praznika Ramazana. Imali smo prilike da vidimo kako muslimani u Egiptu dočekuju svoj praznik i šta je na njihovom meniju. Razgovarali smo i o ekonomskoj saradnji, imajući u vidu da je naš domaćin privrednik 40 godina i da je njegov otac takođe bio privrednik u vlasnik hotela. Razgovorali smo, ne samo o turizmu i hotelijerstvu, nego i o tome kako da se iz Srbije izveze sto više proizvoda u Egipat. Ja sam na dočeku 2020. godine u Hurgadi, upravo u njegovom hotelu Titanik dobio Oskar popularnosti kao najpopularniji stranac u Hurgadi. On je bio jednom u Jagodini, a ja tri puta u Hurgadi. Za sada vodi kao domaćin sa 3:1, a ja ne volim da ne pobeđujem i zato očekujem našeg današnjeg domaćina vec u julu mesecu u Jagodini. Veliko Vam hvala što ste nam ukazali ovakvu čast - rekao je Marković u kući Sameha Hevede. 

SAMEH HEVEDA: VEOMA SAM ZAINTERESOVAN DA GRADIM HOTEL U SRBIJI 

Zahvaljujući se Draganu Markoviću Palmi što je prihvatio njegov poziv vlasnik lanaca hotela Titanik i Alibaba, gospodin Sameh Heveda je rekao da se raduje svakom viđenju sa Markovićem, jer jer to prilika da razgovaramo o biznisu. "Veoma sam zainteresovan da izgradim neki hotel u Srbiji i veoma brzo počinjemo studiju o tome. Dolazim u Srbiju u julu" izjavio je Sameh Heveda. 

Na večeri pored Dragana Markovića Palme bili su i potpredsednica Narodne Skupštine Republike Srbije, narodni poslanik Marija Jevđić, narodni poslanik Života Starčević, Jugoslav Vukadinović, ambasador Srbije u Egiptu i Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti