NIJE MU PRVI PUT DA NAM IZMAMI OSMEH: Profesor čije onlajn predavanje prekida žena je ovako držao ispit na Medicinskom (FOTO)

Novosti online

14. 04. 2021. u 15:05

PROFESOR Medicinskog fakulteta Ivan Boričić nasmejao je celu Srbiju snimkom sa onlajn predavanja, kada je u uglu kamere primećena njegova supruga koja pokušava da ispuzi iz sobe.

НИЈЕ МУ ПРВИ ПУТ ДА НАМ ИЗМАМИ ОСМЕХ: Професор чије онлајн предавање прекида жена је овако држао испит на Медицинском (ФОТО)

Foto: Printscreen

On je vidno iznerviran obustavio predavanje, uz reči:

- Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe! Ono što vidite je žena, moja - rekao je profesor sa iznerviranim izrazom lica koji je postao viralan.

Profesoru Boričiću ovo nije prvi put da postane predmet medijske pažnje. Tako je prošle godine, u jeku pandemije isplivala fotografija sa ispita koji je držao.

- Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čekajte me ispred instituta, ispiti su javni - napisao je prof. dr Boričić.

Foto: Printscreen

Ova objava je tada preplavila društvene mreže i pobrala pozitivne komentare, pošto su ispiti napolju bili najbolji način da se studenti zaštite od virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju