"OVO JE SRBIJA" SE ČULO U HURGADI: Operska diva Jadranka Jovanović otpevala rodoljubivu pesmu našim lekarima herojima! (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2021. u 23:03

SRPSKA operska diva Jadranka Jovanović pevala je srpskim lekarima sa prve linije fronta borbe protiv Kovida 19 koje je predsednik Jednistvene Srbije, Dragan Marković Palma poveo na odmor u Egipat.

ОВО ЈЕ СРБИЈА СЕ ЧУЛО У ХУРГАДИ: Оперска дива Јадранка Јовановић отпевала родољубиву песму нашим лекарима херојима! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Jovanovićeva je na večeri u Hurgadi otpevala rodoljubivu pesmu "Ovo je Srbija".

Podsetimo, juče je avionom sa beogradskog aerodroma poletela srpska medicinsko - politička delegacija na čelu sa predsednikom Jedinstvene Srbije, narodnim poslanikom i predsednikom Skupštine grada Jagodine Draganom Markovićem Palmom za Egipat.

U delegaciji su zdravstveni radnici sa prve linije odbrane od kovida 19 i to iz Kliničkog centra Srbije, KBC “Dragiša Mišović”, Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, VMA, KBC “Bežanijska kosa”, Kliničkog centra Niš, Kovid bolnice Kruševac, Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju iz Beograda, Medicinskog sistema Beograd, Opšte bolnice u Jagodini i Doma zdravlja u Jagodini, Opštih bolnica u Ćupriji i Paraćinu, Doma zdravlja “dr Simo Mlošević” iz Beograda i zdravstvenih centara u Despotovcu i Rekovcu.

U delegaciji su i narodni poslanici, pored Markovića i Jadranka Jovanović iz SNS i Marija Jevđić i Života Starčević i iz Jedinstvene Srbije.

Ova delegacija boraviće u Hurgadi od 11. do 17. aprila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024